fbpx

Buitenreclame

Posters in het straatbeeld zijn bij uitstek de manier om een breed publiek te bereiken. Het NICE2KNOW netwerk van A1- en A2 frames en billboards is beschikbaar in Amsterdam.

Breng jouw merk tot leven met buitenreclame!

Ontdek het bereik van NICE2KNOW’s buitenreclame netwerk. Met onze strategisch geplaatste advertentiepanelen op premium locaties, brengen we jouw boodschap rechtstreeks onder de aandacht van jouw doelgroep, waar ze wonen, werken en ontspannen.

Maximale zichtbaarheid: Bereik duizenden potentiële klanten dagelijks met onze opvallende advertentiepanelen op drukke straten, kruispunten en andere strategische locaties

Onze prioriteit is jouw zichtbaarheid!

Bij Nice2Know begrijpen we dat jouw succes onze prioriteit is. Daarom bieden we niet alleen eersteklas advertentieruimte, maar ook deskundig advies en ondersteuning om jouw campagne tot een succes te maken. Ons team staat klaar om gezamenlijk de perfecte strategie te ontwikkelen die jouw merk in Amsterdam zichtbaar maakt.

Omdat we zowel met kleinere als grotere formaten werken is het mogelijk om tegen een laag tarief veel mensen te bereiken die zich door de stad bewegen. Woon-werkverkeer, onderweg naar vrienden en/of winkelgebieden, zo bereik je een grote groep potentiële klanten.

Out of Home Posterframes – A2

A2 affiche Stadsmarkt Van Woustraat.
A2 affiches Amsterdam centrum.
Campagne voor Buurteam Amsterdam.

Posterframes op A2 formaat zijn ideaal als buitenreclame en vind je vooral op de fiets- en wandelroutes, waardoor uw affiche goed wordt gezien door passanten. Dit netwerk van A2 outdoor frames kan goed worden gecombineerd met binnen-verspreiding (ook op A2 formaat) en in combinatie met onze A1 outdoor vlakken is jouw affiche helemaal niet te missen!

Out of Home posterframes – A1

A1-posters zijn het perfecte formaat om op te vallen tegen een betaalbaar tarief.
Ons A1 out-of-home netwerk bevind zich door geheel Amsterdam. Een zeer effectief medium om jouw boodschap kenbaar te maken!

Combinatie van A2/A1 posters.
A1 vlakken Jan van Galenstraat Amsterdam.

Billboard reclame Amsterdam.

Je kan bij NICE2KNOW 9 billboards laten beplakken in de binnenstad van Amsterdam. Door het grote en opvallende formaat bent je gegarandeerd goed zichtbaar in de hoofdstad.

Billboard Ceintuurbaan/Servaes Noutsstraat.
Billboard Oosterparkstraat
Billboard Ceintuurbaan.

Marnixstraat Amsterdam

Klaar om jouw merk of dienst te laten stralen? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe ons buitenreclame netwerk kan helpen jouw doelgroep te bereiken. Wij bieden flexibele opties, of je nu een korte promotiecampagne wilt voeren of een langdurige aanwezigheid zoekt, onze advertentiepakketten bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw behoeften en budget.

Bekijk onze tarieven hieronder.

Tarieven