fbpx

SS

Guerilla Marketing

Guerilla marketing probeert op een slimme, creatieve en onconventionele manier producten, merken en diensten onder de aandacht te brengen.
We denken graag met u mee over wat er allemaal mogelijk is om uw boodschap op een opvallende manier over te brengen aan uw doelgroep. Een greep uit de vele mogelijkheden:

Zadelhoesjes

In fietsland Nederland gebruikt men graag een zadelhoesje of is er naar op zoek. Vandaar dat het een welkome verassing is wanneer men bij de fiets komt en een zadelhoes treft. Door de vele contacten in het fietsenrek zien vele mensen uw boodschap. Dit wordt versterkt door de lange gebruiksduur van de zadelhoezen.

Bij de verspreiding van zadelhoesjes is het zeer goed mogelijk om gericht te werk te gaan, denk bijvoorbeeld aan verspreiden bij beurzen, in de stallingen bij stations, bij supermarkten, winkelcentra, scholen of universiteiten.

– Fietsers waarderen de hoesjes.
– Uw boodschap voor langere periode zichtbaar vanwege lange gebruiksduur van de hoesjes.
– Uitermate geschikt voor het vergroten van de naamsbekendheid.

Zadelhoesjes reclame

Art & Murals

Graffiti mural advertising lijkt op de ouderwetse manier van reclame maken met billboards. In het verleden werden alle billboard uitingen in steden op gevels of wanden namelijk met de hand geschilderd. Inmiddels is het vooral een manier om de advertentie boodschap op een kunstzinnige en esthetische manier in het straatbeeld te laten verschijnen. U kunt ons vragen een ontwerp te maken, wij werken samen met lokale kunstenaars, of u kunt zelf een ontwerp aanleveren. Samen met u bekijken we dan de mogelijke plekken, formaten en duur van de uiting.

Sav

Tarieven

Save