fbpx

Indoor reclame

We brengen uw poster of flyer onder de aandacht van de juiste doelgroep. De affiches verspreiden we op prominente en drukbezochte plekken. Uw affiche komt bij de voor u relevante adressen terecht op locaties die worden bezocht door uw specifieke doelgroep.

Mensen kennen minder afleiding bij indoor reclame dan bij outdoor reclame. Hierdoor beklijft de boodschap vaak beter.

Ons netwerk bestaat uit restaurants, cafes, hotels, winkels, platenzaken, broedplaatsen en culturele– en onderwijsinstellingen. De posters worden geplaatst in onze A2 kaders. Daarnaast hebben we een aantal mooie ‘posterwanden’ en plakken we ze achter ramen. Flyers en magazines plaatsen wij in onze flyerdisplays of leggen we neer op de daarvoor bestemde leestafels.

Wij zijn een Amsterdamse organisatie en ons netwerk bevind zich ook uitsluitend in de hoofdstad. Hierdoor kunnen wij u kwaliteit, zichtbaarheid en focus garanderen.

Met alle locatie-houders hebben we een goede relatie en zij waarderen de affiches en flyers die we elke week komen plaatsen.

Als u kiest voor de indoor posterframes van Nice2know hangt uw affiche gegarandeerd en netjes ingelijst voor een vaste periode.
Door de grote verscheidenheid aan locaties en de spreiding in de stad kan elk type campagne goed tot zijn recht komen.

A2 kliklijsten

Wij werken met routes passend bij verschillende doelgroepen. Elke route bestaat uit een diversiteit aan locaties waaronder cafe’s, restaurants, theaters, musea, lunchrooms en broodjeszaken, clubs, scholen, sportlocaties, wachtkamers, etc. etc.
De kaders zijn geplaatst op prominente goed zichtbare plekken direct in de zaak, of in de toiletten.

Daily groceries route.
Poster in vrouwen toilet

Enkele feiten over indoor advertising:

84% herinnert zich een advertentie of affiche na een bezoek aan de toiletten.

Captive Audience. Men kijkt gemiddeld 90 seconden langer naar een affiche op een indoor locatie dan naar een uiting op straat.

92% was in staat de naam van de betreffende adverteerder te noemen na bezoek aan het toilet.

98% reageerde positief of neutraal nadat ze gevraagd waren wat ze vonden van ‘reclame’ op het toilet.

Contextuele relevantie. U kunt uw product promoten op een locatie waarbij de bezoekende klanten zich op een positieve manier verhouden tot uw doelgroep.

Visuele Impact door mooie artistieke uitingen te plaatsen.

Repeated Exposure. Vaak bezoeken mensen dezelfde plekken meerdere keren per week.

A2/A3/A1 Los geplakt

Wij kunnen uw affiche ook ‘los‘ verspreiden. De posters plaatsen we dan op onze posterwanden, achter ramen of op deuren. We plakken of nieten de posters.

Deze vorm van afficheren is heel geschikt voor een klein budget, maar kan ook een mooie aanvulling zijn op affiches in onze A2 kaders.
U komt de posterwanden door de hele stad tegen in cafe’s, restaurants, winkels, uitgaansgelegenheden etc.
De posters hangen, bij tijdig aanleveren, circa vier weken of langer.

Los geplakte poster-wand in Cantharel Amsterdam Oost

Ronde buurthuizen, Oba’s met (evt.) specifiek toegevoegde locaties

Wij beschikken over lijsten van alle buurthuizen, kleinschalige theaters en Oba’s in elk stadsdeel van Amsterdam. Hiermee onderhouden wij goede relaties en is er en plek waar we een A2 of A3 affiche mogen plaatsen. U kunt specifieke locatie zelf toevoegen of, wij kunnen aan de hand van uw doelgroep locaties mede helpen bepalen.

Flyerverspreiding in Amsterdam

De bekende opvallende flyerrekjes van Nice2Know worden graag gezien door uw publiek! Voor flyerverspreiding in Amsterdam bent u bij ons dus aan het goede adres.

Flyerrek NICE2KNOW.
Indoor-posters-flyers-Nice2know
Combinatie A2 frame + Flyerrek NICE2KNOW.

Nice2know heeft speciale flyerdisplays ontworpen waarbij elke flyer in zijn geheel zichtbaar is. Omdat er geen overlap plaats vindt met andere flyers valt uw flyer op zelfs als mensen er alleen maar langslopen.
Hierdoor werkt een flyerronde in de flyerrekken van Nice2know tweeledig; als een flyercampagne en als een “mini-poster” campagne.
De opvallende Nice2know flyerrekken staan overal in Amsterdamse cafe’s, restaurants, winkels, clubs, broedplaatsen en theaters.

Per display: 6x A5 en 8x A6 vakken

Elke kleine ronde garandeert minimaal 2 weken zichtbaarheid.

Tarieven